οδοντιατρείο και υπηρεσίες

Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις
Καλέστε μας
γραφείο 21210 57849 | κινητό 6977 610652

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ιατρικο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

με πολυετή προϋπηρεσία και εμπειρία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Με ευέλικτη πολιτική χρεώσεων

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με διαρκή ιατρική υποστήριξη και έλεγχο

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ιατρείο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το οδοντιατρείο μας διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως διαμορφωμένες ώστε να παρέχουν παγκόσμιας κλάσης θεραπεία μέσα σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.

Το ήρεμο και άνετο σαλόνι μας θα σας προσφέρει γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, επιλεγμένη απαλή μουσική, τηλεοπτικό πρόγραμμα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία περιοδικών ώστε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο αναμονής σας.

Το ιατρείο μας διαθέτει μια απολύτως σύγχρονη έδρα εργασίας, πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει ψηφιακή ακτινογραφία, φωτογραφία, απεικονιστικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας και πρόσβαση μέσω υπολογιστή στην κεντρική βάση δεδομένων των φακέλων ασθενών μας ώστε οι πληροφορίες για το σχέδιο θεραπείας κάθε ασθενούς να είναι άμεσα προσβάσιμες. Ο εργονομικός σχεδιασμός της μονάδας θεραπείας και η εκπαίδευση του προσωπικού του ιατρείου συντελούν στον πλήρη έλεγχο και περιορισμό της διασποράς των λοιμώξεων.

Είναι πολύ συχνά τα κολακευτικά σχόλια των ασθενών μας, σχετικά με το πόσο μεγάλη σημασία δίνουμε στη λεπτομέρεια και στη σχολαστική καθαριότητα που επικρατεί σε όλους τους χώρους, ενώ η χαλαρωτική ατμόσφαιρα που απολαμβάνουν οι ασθενείς μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, προσφέρει πολύ στις άριστες συστάσεις που συνεχώς κερδίζει το Ιατρείο μας.

Αξιολογήσεις ασθενών

Η ΓΙΑΤΡΟΣ

Η Φιλοσοφία μας

Προσπάθειά μας είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με στόχο την αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής υγείας, της σωστής μασητικής λειτουργίας και της αισθητικής στο χαμόγελο των ασθενών, με τεχνικές κατά το δυνατόν ελάχιστης παρέμβασης.

Η θεραπεία στο ιατρείο μας, βασίζεται σε κανόνες που τους καθορίζουν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδοι, το εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας και το υψηλό ιατρικό και επιστημονικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα που προκύπτει από την εφαρμογή της θεραπείας είναι ο συνδυασμός της υγείας και ταυτόχρονα της λειτουργικότητας και της αισθητικής που τελικά οδηγεί σε μια βαθειά σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και τους ασθενείς μας.

Διπλώματα και Πιστοποιητικά

Άριστη φροντίδα υγείας

Επιβράβευση ποιότητας θεραπείας

Winner

Dentistry Awards -2013

Επαγγελματική και επιστημονική εμπειρία

Βοηθός Οδοντίατρος

Βοηθός οδοντίατρος σε ένα από τα σημαντικότερα οδοντιατρεία της Αθήνας και συνεργασία με μια από τις πλέον αναγνωρισμένες οδοντιάτρους στο χώρο της Αισθητικής οδοντιατρικής.

Βοηθός Περιοδοντολόγος

Βοηθός οδοντίατρος σε ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα  Περιοδοντολογικά οδοντιατρεία των Αθηνών και εξαιρετική συνεργασία με το άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό του.

Συστέγαση με μια από τις καλύτερες Περιοδοντολόγους και συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα Περιοδοντολογικά ιατρεία στην Αθήνα

M.Sc. in Restorative and Aesthetic Dentistry

Απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στην Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική από το Παν/μιο του Manchester, U.K.

Έναρξη ιδιωτικού οδοντιατρείου

Εγκαίνεια προσωπικού ιδιωτικού οδοντιατρείου – κλινικής στο Κάτω Χαλάνδρι, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο που βρίσκεται σε μια πολύ προσιτή θέση λόγω της άμεσης γειτνίασης με το σταθμό ΜΕΤΡΟ Χολαργού.